0
09103042505

تابع HLOOKUP

تابع HLOOKUP همانند تابع VLOOKUP به‌منظور جست‌وجو یک ویژگی درون یک بانک اطلاعاتی استفاده می‌شود با این تفاوت که تابع HLOOKUP عمل جست‌وجو را در اولین ردیف از بانک اطلاعاتی انجام می‌دهد ولی تابع VLOOKUP عمل جست‌وجو را در اولین ستون بانک اطلاعاتی انجام می‌دهد.

 

ورودیهای تابع HLOOKUP

ورودی‌های تابع HLOOKUP عینا مشابه با تابع VLOOKUP است با این تفاوت که در ورودی سوم مشخص می‌شود چندمین ردیف از محدوده اطلاعات به‌عنوان خروجی تابع نمایش داده شود. لذا این تابع چهار ورودی به شرح ذیل است:

  1. Look Up Value: بیانگر عبارتی است که به دنبال آن هستیم، برای مثال فوق، شماره پرسنلی مدنظر یا آدرس سلولی که قرار است شماره پرسنلی در آن ثبت شود در این قسمت وارد می‌شود.
  2. Table Array: در این ورودی محدوده‌ای که اطلاعات پرسنلی در آن ثبت‌شده است وارد می‌شود. محدوده باید به‌گونه‌ای وارد شود که اولین ستون آن شامل عبارتی که دنبال آن هستیم (برای مثال کد پرسنلی) باشد و همچنین شامل ردیفی باشد که می‌خواهیم اطلاعات آن به‌عنوان خروجی ارائه شود.
  3. ROW Index Num: بعد از مشخص کردن آنچه به دنبال آن هستیم در ورودی اول و محدوده اطلاعات جست‌وجو در ورودی دوم، در ورودی سوم مشخص می‌کنیم داده مربوط به چندمین ردیف از محدوده اطلاعات به‌عنوان خروجی نمایش داده شود.
  4. Range Lookup : در این ورودی نوع جست‌وجو مشخص می‌گردد که دارای دو حالت False یا (Exact Match) و True یا (Approximate Match) است که در عموم مواقع از حالت Exact Match استفاده می‌شود.

 

مثال تابع HLOOKUP

برای مثال اگر میزان ضریب پورسانت در ماه‌های مختلف سال متفاوت باشد و لیست ماه‌ها در ردیف دوم و ضریب پورسانت هرماه در ردیف سوم ثبت‌شده باشد و بخواهیم میزان ضریب پورسانت هرماه را درآمد به‌دست‌آمده در آن ماه ضرب کنیم، می‌توان از تابع HLOOKUP به‌صورت زیر استفاده کرد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.